POSOF MESLEK YÜKSEK OKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

0
270

YÜKSEK OKUL

POSOF MESLEK YÜKSEK OKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

İki yıl önce eğitime başlanan POSOF MESLEK YÜKSEK OKULU ilk mezunlarını verdi.

Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR tarafından düzenlenen tören Posof düğün salonunda yapıldı. Törene İlçe Kaymakamı Enver YILMAZ, Ardahan Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER Posof yüksek okul müdürü Yakup AKKOÇ ve diğer öğretim görevlileriyle beraber ilçe protokolü ve öğrencilerin yakınları katıldılar.

Saygı duruşu ve okunan istiklal marşından sonra dönem birincisi öğrenci Behiye BADUR ilk konuşmayı yaptı. Konuşmasında hem mutlu, hem de Posof tan ayrılacağı için de üzüntülü olduğunu belirtti.

Yüksek okul müdürü Yard. Doç.Dr. Yakup AKKOÇ konuşmasında, mezun olmakla her şeyin bitmediğini, güncel konulara da çözüm bulmalarını istedi. Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. dr. Mehmet BİBER konuşmasında Posof bizim göz bebeği okulumuzdan biridir. Okul ararlarken ilk tercihleri Posof olmalıdır. Dedi ve hayatlarında daima iyiliklerle ve iyilerle beraber olmalarını öğütledi ve siz iyi olursanız memleketin geleceği de iyi olur. Dedi.

Belediye Başkanı konuşmasında Yüksek okul açılırken bir düğün günü gibiydi. Şimdi de aynı bir düğün mutluluğu yaşıyoruz. Diyerek yapılması gerekenler konusunda açıklamalarda bulundu.

İlçe kaymakamı Enver YILMAZ ise  esas hayatın mezun olduktan sonra başladığını belirterek çalışmalarında ve görevlerinde başarılar diledi.

Program sonunda Dönem birincisi ve dereceye girenlere hediyeler verildi. 19 kişinin mezun olduğu evde hasta bakım bölümü öğrenciler hatıra fotoğraflarıyla tören sona erdi.

SALON GENELARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.MEHMET BİBER

DÖNEM BİRİNCİSİResim 019

ÖĞRENCİLERİ ÖĞRENCİLERLE HATIRA

Önceki İçerikPOSOF TA ÇOBANLARA EV VERİLDİ
Sonraki İçerik4-6 YAŞ KUR’AN KURSUNDAN YILSONU PROGRAMI YAPILDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz