POSOF LU ÖĞRENCİLERE AÇILAN YOLLAR ANLATILDI

0
379

POSOF LU ÖĞRENCİLERE AÇILAN YOLLAR ANLATILDI
Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Kafkaslara açılan kapı olan serhat ilçe POSOF ta değişik bir toplantı yapıldı.
Sürekli göçten dolayı daima nüfusu azalan Ardahan ın Posof ilçesinden göçün durdurulması için İstanbul Posoflular Derneği yöneticileri Posof a gelerek Posof Belediyesi salonunda üniversite öğrencileri ile toplantı yaptı. Yapılan toplantıya Dernek genel Başkan yardımcısı ve mali müşavir Salih DOĞRUYOL ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile beraber Posof Belediye başkanı Cahit ULGAR katıldılar.
Üniversite de okuyan ve mezun olan Posof lu Öğrencilere hitap eden dernek Başkan yardımcısı Salih DOĞRUYOL, hepiniz bizim için çok değerlisiniz ve geleceğin hazineleri sizlersiniz. Çok farklı üniversitelerde, farklı bölümlerde öğrenim gördünüz ve görüyorsunuz. Geleceğin mimarları olmakla birlikte kendi hayatınızın da kurtarıcıları sizlersiniz. Posof derneğini var eden ve anlamlı kılan sizlerin varlığıdır.
Burada toplanmamızın nedeni yıllardır katkı sağlamaya çalıştığımız bu cevherleri yüz yüze görebilmek ve tanışmak, yaptığınız ve yapacağınız işler hakkında sohbet etmektir. Her zaman yanınızda olacağımızı belirterek sizlerin de Posof için çaba göstermenizi istiyorum ve Posof u tekrar canlandıralım.
Posof Belediye başkanı Cahit ULGAR da yaptığı konuşmasında öğrencilerin ve üniversite mezunu olanların Posof ta kalmaları için yapılması gereken her türlü yardımı yapabileceğini ve iş konusunda asla sıkıntı çekmeyeceklerinin müjdesini verdi.

Önceki İçerikPOSOF TA İLKLER DEVAM EDİYOR
Sonraki İçerikPOSOF SANAYİ SİTESİNE KAVUŞTU
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz