POSOF ÇİFTE BAYRAM YAŞIYOR

0
171

bayramlasmak

POSOF ÇİFTE BAYRAM YAŞIYOR

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Kurban Bayramı Tüm İslam ülkelerinde olduğu gibi Posof ilçesinde de sevinçle kutlanıyor. Belki de Ülkemizin en huzur beldesi olan, Kafkaslara açılan, yıldızlara komşu bir ilçe Posof.

Bayramlar da olsa da cemaat camiye sığmadığı için dışarıda da bayram namazı kılındı. Bayram namazından sonra camı cemaati cami içerisinde bayramlaştılar.

Bayramın ikinci günü Belediye toplantı salonun da yapılan vatandaşlarla bayramlaşmaya Kaymakam Ufuk Özen ALİBEYOĞLU ve Belediye Başkanı Cahit ULGAR dan başka resmi kurum ve kuruluşların yöneticileri ve vatandaşlar da katıldılar.Yapılan ikramlardan sonra bir teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Cahit ULGAR, müjdeleri de verdi.

Yıllardır özlemi çekilen 2550 rakımlı ULGAR dağının tünel meselesinin tamamlandığını veüç tünel ile 40 km.lik otoyolun Kasım ayında temelinin atılacağı müjdesini verdi.

İlçe kaymakamı Ufuk Özen ALİBEYOĞLU da yaptığı konuşmasında Tüm dünya milletlerinin gözü Ülkemizde olduğu için her türlü anarşik olayları yaşatmaya çalışıyorlar. Memleketimizin birlik ve beraberliğinden dolayı başarılı olamadılar ve de olamayacaklar dedi.

cami-cemaatibelediye

belediyedenkaymakamla

Önceki İçerikPOSOF BELEDİYESİ AŞIKLAR GECESİ DÜZENLEDİ
Sonraki İçerikMERHUM KOMUTAN İÇİN CANAŞI VERİLDİ
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz