KAYMAKAMIN VEDASI ÇOK HÜZÜNLÜ OLDU

0
185

giden-kaymakam

KAYMAKAMIN VEDASI ÇOK HÜZÜNLÜ OLDU

 

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof kaymakamı Ufuk Özen ALİBEYOĞLU nun ayrılışı çok hüzünlü oldu.

İki buçuk yıldır Posof ta görev yapan, halkla ve Belediye başkanı ile birlikte hizmet eden Kaymakam Ufuk Özen ALİBEYOĞLU nun tayını Bitlis GÜROYMAK ilçesine kaymakam ve Belediye Başkanı olarak çıkınca Belediye Başkanı Cahit ULGAR veda yemeği verdi.  Posof düğün salonunda verilen veda yemeğine 49 köyün de muhtarların dan başka ilçe yönetiminde ki idari amirler ve vatandaşlar da katılınca davetli sayısı 150 yi aştı.

Yenilen akşam yemeğinden sonra İlçe Müftüsü Osman GÜNEŞ tarafından dua edildi ve davetliler de amin dediler.

Program da Posof lu aşık Müdaminin oğlu aşık Halil İbrahim ATAMAN ın da aşık olarak davet edilmesi azda olsa hüznü giderse de yapılan konuşmalarda hüzün daha da arttı. Esnafı temsilen, muhtarları temsilen ve vatandaşları temsilen konuşmaların ardından Belediye Başkanı konuşmasında kaymakam ile beraber yaptıkları çalışmaları ve yenilikleri anlatırken sesinde ki değişiklikten dolayı kısa konuştu.

Helalleşmek için konuşmaya davet edilen kaymakam ALİBEYOĞLU ise gözyaşlarını durduramadı ve helallik istedi. Görevin kutsal bir iş olduğunu ve bu kutsiyeti devam ettireceğini bunun için de dualara istedi. Geceye katılanlar hep bir ağızda haklarını helal ettikten sonra dualar ettiler.

Yapılan konuşmaların ardından Belediye Başkanı tarafından kaymakama onurluk belgesi takdim edildi. Geceye gelenler hatıra fotoğrafları çekilmeden salondan ayrılmadılar. Kaymakam da herkesle teker teker tokalaşarak vedalaştı ve salondan ayrıldı.

cildir-ve-posof-belediye-baskanlari-esleri-ve-kaymakam-ailesiylegiden-kaymakam

yemekten-sonra-yapilan-duaogretmen-olan-esiannesi-ve-babasiyla

hatira-fotografibelediye-baskanindan-kaymakama-plaket-verildi

Önceki İçerikYILLAR SONRA VATANIN DA SERGİ AÇTI
Sonraki İçerikPOSOF TA KAR SEVİNCİ
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz