GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI EKİBİ POSOF TA

0
375

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI EKİBİ POSOF TA

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Posof bir ilkle daha tanıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı danışmanı Prof. Dr. Nihat GÜLTEKİN ve Şube Md. Hamdi SICAK Posof a gelerek sportif faaliyetler hakkında bilgiler aldılar. Sporcular la çay bahçesinde Posof Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürüyle toplanarak sohbet ettiler ve sıkıntıları dinlediler.
Sadece Futbol sporunun yapıldığı Posof her türlü spora uygun olmasına rağmen fazla branşlara gerek görmüyorlar. Okullar da ise anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine TAEKWONDO( TEKVANDO) sporu yaptırılıyor. Lise çağında olan ve daha büyük kişiler için Futboldan başka spor yaptırılmıyor.
Türkiye tarihinde ARDAHAN ili ilk defa 2008 yılında benim başlattığım TEKVANDO sporu ile tanıştı. Ancak bazı siyasi meselelerden dolayı 2012 yılında kapattılar.
Gelen yetkililere benim siyah kuşak 5. Dan ve Dünya da da 4. Dan olduğumu, Milli Hakem ve antrenör olduğumu söyledim ve kimliklerimi gösterdim. İlgili yetkililer de bu konuyla ilgilenecekleri müjdesini verdiler.
Okulları gezen yetkililer POSOF ÂŞIK SABİT MÜDAMİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ n de sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Önceki İçerikSAHİBİNDEN AYRILMAYAN KEÇİ YAVRUSU
Sonraki İçerikASIRLIK NİNE VEFAT ETTİ
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz