ELEKTRİK KESİNTİLERİ POSOF U FELÇ EDİYOR

0
159

aras elektrik

ELEKTRİK KESİLMELERİ POSOF HALKINI PERİŞAN EDİYOR

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Sürekli meydana gelen elektrik kesilmeleri vatandaşı perişan ediyor. Uzun süre kesilmelerinden dolayı vatandaş çare buluyor ama sık sık kesilip gelmesi elektrikli cihazları ve makineleri arızalandırdığı için vatandaşı olduk ça da masrafa sokuyor.

Posof ilçesinde elektrik hatları yer altına döşendi ama buna rağmen trafo ve yüksek gerilim hatlarında ki arızalanmalar dan dolayı şehirde de aynı sıkıntılar yaşanıyor. Vatandaşlar ise adeta çıldıracak durumdalar. Resmi kurumlarda ise işlemler yapılamıyor, hastanede film, röntgen çekilemediği gibi hastanenin otomatik kapısı da arızalandı.

Konu ile ilgili bilgi veren ilçe kaymakamı Enver YILMAZ, kesintinin gerçekten çok olduğunu, bu nedenle resmi kurumlara jeneratörler alındığını ve mazotlarının da dolu olduğunu ancak internet olmadığı için de kurumlar da da sıkıntıların olduğunu belirtti. Kaymakam YILMAZ bu nedenle sürekli ilgililerle irtibat halinde olduklarını ve Posof ta ki ARAS elektrik şirket elemanları gece gündüz çalışıyorlar ama Ulgar dağında kopan teller için Ardahan dan ekiplerin gelmesi gerektiğini ve arıza ekiplerinin gönderileceğine dair de yetkililerin söz verdiklerini söyledi.

binaelektrik hattı

Önceki İçerikMUHTARLAR GÜNÜ POSOF TA DA KUTLANDI
Sonraki İçerikARDAHAN KARAYOLLARI MÜDÜRLÜĞÜ KARA TABLO ÇİZMEYE DEVAM EDİYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz