CUMHURİYET BAYRAMI POSOF TA İKİ GÜN KUTLANDI

0
457

CUMHURİYET BAYRAMI POSOF TA İKİ GÜN KUTLANDI
Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Cumhuriyet bayramının 97. Yılı kutlaması Posof ta bir gün önceden başladı. Caddeler bayraklarla donatıldı. Hükümet konağı önünde ki kutlama da törene katılan tüm resmi kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi partiler, şehit ve gazi temsilcileri katıldılar.
Hükümet konağı önünde ki tören Kaymakamlık, garnizon komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin konulmasından sonra saygı duruşu yapıldı ve istiklal marşı okunarak tamamlandı.
Hazırlanan program gereği Posof ta bir ilk daha yaşandı. İlçe kaymakamı Murat METE tarafından hazırlanan programla bir ilk daha yaşandı. Kurum amirlerinin katılımlarıyla ÇAMBELİ köyünden CAK KALESİ ne kadar ellerinde ki bayraklarla 5 km. yürüdüler. Gürcistan sınırına yakın CAK KALESİ ne Bayrağımızı astılar. Bu da Posof ta ilk defa yapılan bir ilk oldu.
İkinci günde ise Kaymakam kutlamaları makamında kabul ederek Kaymakam Murat METE ve Belediye başkanı Cahit ULGAR gelenleri makam girişinde karşıladılar. Kaymakam Murat METE gelenlere günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasını yaparak günün önemini belirtti.

Önceki İçerikMEVLİDİ NEBİ HAFTAMIZ VE KUTLAMALAR
Sonraki İçerikYANGIN ÜÇ KÖYÜ TEHDİT ETTİ
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz