ARDAHAN DA MOTORLU ARAÇLAR MUAYENEDEN GEÇEMİYORLAR

0
102

TÜVTÜRK siteye

ARDAHAN DA MOTORLU ARAÇLAR MUATENEDEN GEÇEMİYORLAR

Halil İbrahim ATAMAN-ARDAHAN

Ardahan da ki araç muayene istasyonuna gelen araçların yüzde doksanı muayeneden geçemiyorlar. Muayene istasyonu adeta sırat köprüsünden daha tehlikeli bir durum sergiliyor.

Muayeneye gelen araçlar görevli elemanlar tarafından kontrol ediliyor. Ama bir defa da kontrolden geçen araç sayısı yok denecek kadar az.

Görevlilerin ifadesine göre Ardahan da normal araç servisleri olmadığı için sanayide ki tamirciler de gereken bilgiye sahip olmadıkları için araçları tam onaramıyorlar. Bu nedenle araçlarda muayeneden geçemiyor. Dediler. Ancak araç sahipleri ise daha değişik ifadelerde bulunuyorlar. Bir araç sahibinin beyanına göre muayeneye giren aracının frenlerinin bozuk olduğunu söyleyerek aracın tekrar sanayiye gitmesini istemişler. Ancak araç sahibi hiç tamirciye uğramadan bir saat sonra tekrar muayeneye geldiğinde aracının muayeneden geçtiğini söyledi.

Bir açıklama daha şöyle oldu. Aracına yazlık lastikler taktıran bir araç sahibi aracının muayenesinde ön tekerleklerinin yanlış takıldığını ve iç kısımlarının dışta olması gerektiğini söyleyerek muayeneden geçemediğini belirtti.

Önceki İçerikPOSOF KANDİLLERLE AYDINLANIYOR
Sonraki İçerik23 NİSAN POSOF TA ÇOCUKLARIN ŞENLİĞİ OLDU
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz