AKP POSOF İLÇE BAŞKANLIĞI 7. KONGRESİ YAPILDI

0
403

AKP POSOF İLÇE BAŞKANLIĞI 7. KONGRESİ YAPILDI
Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
AKP Posof ilçe kongresi Posof Belediyesi düğün salonu önünde yapıldı.
Toplam 400 delegesi olan AKP kongresine katılımcılar da oldukça fazlaydı. Hanım delegelerin d e yoğunlukla katıldığı 7. Kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra divan heyetinin de yerlerini alarak kongre için gelen mesajlar okundu.
İlçe Başkanı Songül Öner tarafından yapılan çalışmalar anlatıldıktan sonra Posof Belediye Başkanı Cahit ULGAR da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. AKP il Başkanının da yaptığı konuşmadan sonra AKP Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan ATALAY sahneye davet edildi. Atalay yaptığı konuşmasında Posof un önemi konusunu dile getirerek yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı ve Posof un da Doğal gaza kavuşacağı müjdesini verdi. Ardahan, Posof arasında ki yapılan yol çalışmalarından dolayı Tünel yapımına kış mevsiminde devam edileceğini belirtti. Yapılan konuşmalardan sonra seçime geçildi.
İlçe başkanı Songül ÖNER den başka rakip olarak Osman ŞAHİN de aday olarak katıldığı kongrede 332 delege oy kullandı. İki sandıkta kullanılan oyların 260 ını başkan Songül ÖNER alırken 69 oy Osman Şahin aldı ve 3 oy da geçersiz çıktı. Seçim sonunda önceki başkan Songül ÖNER e yola devam denildi.

Önceki İçerikİŞTE AZMİN SONU BAŞARILARI
Sonraki İçerikUREMA YAYLASI YEŞİLLİĞİNİ KORUYOR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz