SÜRAT KARGONUN SURATSIZLIKLARI

4
659

HAB

SÜRAT KARGO NUN SURATSIZLIĞI DEVAM EDİYOR

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF(ÖZELHABER)

Sürat kargonun suratsızlığı devam ediyor. Bil hassa benim yaşadığım sıkıntılardan durumu ilgililere duyurmak istiyorum.

İskenderun dan bana gönderilen tek bir kitap için 15 lira kargo parası aldılar. Hatay ın Erzin ilçesinden adıma gönderilen kargo adresinde Posof yazmasına rağmen merkezde alınacak diyerek Ardahan da dokuz gün beklettiler. Kargoyu gönderen Bekir Can kardeşimi aradım ve yazdığı adresi sordum. Verilen adres tam Posof olarak kayıtlı ve hatta Dörtyol şubesinden sordum onlar da evet Posof kayıtlı demelerine rağmen kendileri nerede değiştirmişlerse Ardahan dan alınacak yazmışlar.

Kargonun gönderildiği Hatay ın Dörtyol ilçesi devreye girince Kargo dokuz gün sonra Posof a getirildi. Yine Erzin den gönderilen kargo bir hafta geçmesine rağmen hala gelmedi. Bakalım o ne zaman gelecek. İlgili ve yetkililere duyrulur.

HABERHABERE

Önceki İçerikPOSOF BEYAZA BÜRÜNDÜ
Sonraki İçerikKAR KAPATMADAN BAŞKAN TAMAMLADI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

4 YORUMLAR

  1. abi, senin bu kargolardan çekeceğin nedir. paralelcilerin ekmeğine yağ sürmek için sürat kargoyu desteklemeye kalkarsan oh olsun sana… 9 gün azdır 19 güne kargon ulaşsın emi…

  2. SURET KARGO’MU ?!!!!… Aman aman Ben düştüm başkaları yanmasın.Bolu dan Ankara ya yaklaşık 6 veye 7kg.lık pakete 40 lira aldılar.Bunda bır yanlışlık var .Böyle olmamalı diye ilgililere itirazda bulunmama rağmen normaldır dediler.Bu fahış fiatı makul kabul ettiler.Zehir zıkkım olsun yüce Allah hesaplarını görsün inşallah Ahlaksız yaratıklar.

  3. Sayın Halil bey hocam acaba surat kargo Ilgar dağına göre mi ücret alıyor çok merak ettim hani geç gelmesi ondan olabilirde Ama bu olayda Cennet Vatan Posof’un kötü kaderlerinden birisi olsa gerek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz