POSOF TA SANAYİ SİTESİ TEMELİ ATILDI

0
190

DUA EDİLDİ

POSOF TA SANAYİ SİTESİ TEMELİ ATILDI

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Ardahan ın serhat ilçesi POSOF ta yeniliklere devam ediliyor.

Zaruri ihtiyaç olan sanayi sitesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Posof Belediye si tarafından yaptırılan sanayi sitesi temel atma törenine Belediye Başkanı Cahit ULGAR, ilçe kaymakamı Enver YILMAZ, esnaf vatandaşlar la beraber belediye çalışanları katıldılar.

İlk konuşmayı yapan Belediye Başkanı Cahit ULGAR, yer tespitlerinde yaşanan sıkıntıları anlatarak 186 hissesi olan 7 dönümlük arazinin kamulaştırılmasında ki zorlukların tamamlandığını ve acele kamulaştırma ile arsanın alındığını belirtti. ULGAR, iki bin metre karelik alanın kapalı tesis olarak yapılacağını ve 300 kişilik tekstil tesisleri kurulacağını, bunun haricinde de diğer sanayi kurumlarına da yerler açılacağını belirtti. Büyük desteklerde bulunan kardeş belediye olan ESENYUR belediyesine de katkılarından dolayı teşekkür ettiğini söyleyerek milletvekillerinden de bu konuda yardımlarını esirgemeyen Tülay KAYNARCA ve Ardahan milletvekili Orhan ATALAY a da şükranlarını sundu.

İlçe kaymakamı Enver YILMAZ da konuşmasında da yapılan bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Okunan KURANI kerimden sonra İlçe Müftüsü Osman Güneş tarafından dua edildi ve kesilen kurban dan sonra temel atıldı. Tören sonunda hatıra fotoğrafı da çekildi.

BAŞKAN,KAYMAKAM,MÜFTÜ MÜTEAHHİTTEMEL

TEMEL ATILIRKENHATIRA FOTOĞRAFI

Önceki İçerikAHISKA DA HÜZÜNLÜ BİR GÜN
Sonraki İçerikÇIKMIŞ İSLAM BÜLBÜLLERİ ÖTER ALLAH DEYU DEYU
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz