POSOF TA RAMAZAN COŞKUSU ARTIYOR

0
63

ilçe yönetimi

POSOF TA RAMAZAN COŞKUSU ARTIYOR

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Posof ta Ramazan coşkusu iftarlarla daha da artıyor.

Ramazan ayı başladığından beri kurum ve kuruluşların verdikleri iftar yemeklerinde bir araya gelen Posof halkı birlik ve beraberliğin tadını çıkarıyor.

Sürekli göç verdiği için nüfusun azalması ve hatta bazı evlerde tek kişinin kalması Posof halkını adeta yalnızlığa mahkûm etmişti. Ramazan münasebetiyle verilen iftar yemekleri halkı bir araya topladığı için mutluluklar da artmaya devam ediyor.

Posof kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının beraber verdiği Şehit aileleri ve Gaziler için iftar yemeğine Ardahan valisi Ahmet DENİZ ve tüm il yönetim i katıldılar. İl Belediye Başkanı, Vali yardımcıları, il genel sekreteri ve tüm mülki idare amirleriyle beraber Posof ilçesinde ki ilçe resmi kurum ve kuruluşların elemanları da katıldılar.

İlçe müftüsü Ali Çetin in okuduğu Kuran ile başlayan iftar yemeğinde Şehit aileleri ve gazilerle birlikte iftar edildi.

Gece ile ilgili bir konuşma yapan Ardahan Valisi Ahmet DENİZ, Ramazan ayı bizler için en önemli ay, güzelliklerin yaşandığı, bizi biz yapan değerlerin üst düzeyde yaşandığı bir aydır. Biz bu mutluluğu yaşarken maalesef İslam coğrafyasında kan gövde içerisinde üzülerek izliyoruz. İnşallah gelecek Ramazan da da o coğrafya içerisinde de huzur olur. Onun için biz Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Birlik ve beraberliğimiz için ne kadar şükretsek azdır. Bunun için Şehit ve gazilerimize teşekkür etsek azdır. Yüce Rabbimiz iftarımızı hayırlı eylesin. Dedi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Eminbey köyü iftarında ise kadın, erkek, çocuk ve yaşlılar da katıldılar. Hatta öyle ki 99 yaşında ki Şah İsmail IŞIK dahi yürüyerek iftar çadırına geldi.

Kuranı kerim tilavetiyle başlayan programda mevlit ve ilahiler okundu. Okunan ezanın ardından iftar edilerek dualar edildi.

vali,gazi,arkada kaymakam ve garnizon komutanıresmi erkaneminbeydebayanlarçadırdan genelkaymakamlık iftarında vali

Önceki İçerikBAYAN MUHTAR ERKEKLERİ SOLLADI
Sonraki İçerikGÜRCİSTAN DA İFTAR
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz