POSOF TA DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI

0
354

POSOF TA DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI
Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Korona virüs Posof a dışarıdan gelenlerle geliyor. İlk dönemler de Posof ta asla sıkıntı yok tu. Bursa, İstanbul ve diğer şehirlerden gelen Posoflular beraberinde virüs te getirdikleri için Virüs belirlenen köyler karantina ya alınıyorlar.
İlk önce KOL köyünde belirlenen virüs temizlendi ve köy karantina dan kurtuldu. Yine Bursa dan gelenlerle gelen virüslerden dolayı karantina ya alınan köyler şimdi kurtuldu ama BAYKENT köyünün CUMATEL mahallesi karantina altındadır.
Çarşılarda ki vatandaşların ilgisizlikleri kontrol altına alınarak sürekli denetlemelerin yapılması sıklaştırıldı. Kurallara uymayanlara artık kanuni cezalar da kesilmeye başlayınca kurallara uyanlar da çoğalmasına rağmen hala kurallara uymayanlar da var. Yapılan düğünlere de de kurallar uygulanması için görevliler görev başındalar. Düğüne gelenler Ölçümler ve kontroller yapıldıktan sonra düğün alanına alınıyorlar. Oturanların mesafelere dikkat etmeseler de hepsinde maskeler bulunmaktadır. Maskesiz gelenlere görevliler tarafından maskeler verildiği için hepsinde maske görmek mümkün. Ancak düğünlerin olmazsa olmazlarından olan halaylar pek sağlıklı olmuyor.

Önceki İçerikPOSOF TA KURALLARA UYULMUYOR
Sonraki İçerikPOSOF TA KIŞ HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz