POSOF TA ÇANAKKALE ZAFERİ COŞKUSU

0
52

YÜRÜYÜŞ

POSOF TA ÇANAKKALE ZAFERİ COŞKUSU

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF

Çanakkale zaferinin 101. Yıl dönümü Posof ta da değişik etkinliklerle kutlandı.

Sabah namazından sonra okunan kuran ve mevlit ten sonra resmi töre hükümet konağı önünde saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Posof un girişin den şehitliğe karşı yapılan halk yürüyüşüne öğrenciler de katıldılar. Şehitlikte ki saygı duruşu ve saygı atışından sonra kutlamalara ilköğretim okulu salonunda devam edildi.

POSOF ŞEHİTLERİNE BİR TUTAM CENNET adlı resim sergisi gezildi. Salonda ki kutlamalar ise saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Sine vizyon gösterisi ile ŞEHİT ASKER MEKTUBU konusu anlatıldı. Öğrenciler tarafından okunan şiirlerden sonra yine öğrenciler tarafından Çanakkale savaşını anlatan tiyatro gösterisi yapıldı. Okunan Çanakkale türkülerinden sonra yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Cuma namazından önce yine şehitler için kuran okundu ve dualar edildi. Cuma namazı çıkışında ise cemaate aile ve sosyal politikalar bakanlığı tarafından hazırlanan ”Şehit yakınları ve gazileri Derneği Başkanlığı “tarafından gönderilen mevlit şekeri dağıtıldı.ki

TİYATRO ERKEKTİYATRO

ORATORYOCEMAAT

ŞEKER

Önceki İçerikKIŞ POSOF A GERİ GELDİ
Sonraki İçerikPOSOF KAYMAKAMI ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ YEMEKTE BULUŞTURDU
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz