POSOF İLKLERİ YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR

0
357


POSOF İLKLERİ YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR
Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Ardahan ın Posof ilçesinde ilkler yaşanmaya devam ediyor.
Serhat ilçe Posof ta yenilikler yeni eğitimlerle öncülük yapan POSOF AŞIK SABİT MÜDAMİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ yeni müdürü eğitimi daha da geliştirerek ilklere imza atmaya devam ediyor.
Lise imtihanlarında sadece Aşık Sabit Müdami Anadolu İmam hatip lisesinde öğrenciler istedikleri liselere kaydoldular. Şimdi yapılan etkinlikle de okullar tatile girmeden MEVLİDİ NEBİ haftası münasebetiyle düzenlenen programda peygamber efendimizin hayatı ve aile sevgisi anlatıldı.
YANINDA OLAMADIK YOLUNDA YÜRÜYORUZ adında ki program Posof İlkokulu konferans salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve okunan istiklal marşından sonra Kuran tilaveti yapıldı. Günün anlam ve önemi ile ilgili yapılan konuşmadan sonra Peygamber efendimizin aile ile ilgili hadisleri sine vizyon gösterisi ile anlatıldı. İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin yaptığı sema gösterisinden sonra şiirler okundu.
Öğrenciler tarafından EFENDİMİZİN HAYATI konulu oratoryo ile tarih be tarih anlatıldı. 40 Hadis ezberlemede okul birincisi olan öğrenciden hadisler de sunuldu. İlahi gurubunu söyledikleri ilahilerden sonra program sona erdi. Bu program da Peygamber efendimizin hayatı tarihleriyle beraber sunulunca ayrı bir canlılık yaşandı.

Önceki İçerikMEVLÜDİ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ POSOF TA DEVAM EDİYOR
Sonraki İçerikPOSOF TAN BİR YILDIZ DAHA KAYDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz