POSOF BELEDİYESİNİN TEK GELİRİ KUM

0
112

BELEDİYE BAŞKANI

POSOF BELEDİYESİNİN TEK GELİR KAYNAĞI KUM

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF
Posof Belediyesinin gelir kaynağı sadece kum eleme istasyonu. Kum eleme istasyonunda ki iş makinalarının bir bölümü de kiralık olarak çalıştırılıyor.
Ardahan ın Serhat ilçesi Posof 49 köyü ve mahalleleriyle 56 yerleşim yeri olan ve kayıtlı nüfusu ise 170 bin olmasına rağmen sürekli göç ten dolayı bu 56 yerleşim yerinde ki toplam nüfus sayısı ise 8620 kişi. Melkez nüfusu ise 1800 ama tabelasında 2 bin yazıyor.
Belediyelee devlet tarafından ödenen paralar ilçe merkez nüfusuna göre olduğu için Posof belediyesine devlet tarafından verilen para personel maaşını dahi karşılayamiyor.
Bedlediye Başkanı Cahit ULGAR Bursa ve İstanbulda ki Posofluraın dernekleriyle yaptığı görüşmeler neticesinde oradaki belediyeler le kardeş belediye oldular. Posof ile kardeş belediye olan belediyeler ise Posof belediyesine işmakinaları hediye ettiler. En fazla iş makinası da 45 bin Posoflunun olduğu belirtilen Bursa nın İnegöl Belediye Başkanın dan geldi. Posof Belediye si de artık iş makinası kirasından kurtulduğu gibi kum üretimini de artırarak rahat nefes almaya başladı.
İLçe de ki eksikliklerin tamamlanmasına yardımcı olan kardeş belediyelere Belediye Başkanının teşekküründen başka Posof halkı da teşekkür ediyor.

HEDİYE EDİLEN İŞ MAKİNASINDAN BİRİKUM ELEME TESİSİ

Önceki İçerik30 AĞUSTOS POSOF TA KURAN VE DUALARLA KUTLANDI
Sonraki İçerikPOSOF EMNİYETİ ŞEHİTLERE İÇİN KURAN OKUTTU
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz