ERZURUM LU DOLANDIRICILAR POSOF TA

0
144

isim yazılı kart

ERZURUM LU DOLANDIRICILAR POSOF TA

Halil İbrahim ATAMAN-POSOF(ÖZEL HABER)

Bu olayı bizzat bana yaşattıkları için kabullenemeyenler beni arayabilirler.

Evde olduğum bir sırada kapının zili çaldı ve bende kapıyı açtım. Karşımda iki kişi önce selam verdiler ve Erzurumlu olduklarını, Posof ta da mağaza açacakları için tanıtım amaçlı rahatsız ediyoruz diyerek tokalaştık. Tanıtım amaçlı olduğu için hediye veriyoruz ama hediyenin ne olduğunu sizin çekeceğiniz şu kâğıtlarda yazıyor. Bana buyurun illa birini çekin diye ısrar edince bende hatırları kırılmasın diyerek birini çektim. Çünkü şimdiye kadar tanıdığım Erzurumlulardan hiç sahtekarla karşılaşmamıştım.

Çektiğim kağıtta kol saati kazandığımı söyleyerek hediyemi verdiler. Sonra müşteriler için kolaylık olsun diye satacağımız malzemelerden örnekler getirdik ve sizlere de taksitli verelim diyerek ısrar edince bende bir mutfak robotu aldım. 50 lira peşinatla 350 lira olduğunu söylediler ve her ay 50 lira ödenmesi gerektiğini belirttiler. Ben de eğer gerçekten Posof ta mağaza açacaksanız bunu alıyorum, yoksa başka yere para vermem dedim. Onlarda tamam kabul ediyoruz diyerek mutfak robotunu verdiler. Bana verdikleri MÜŞTERİ TAKSİT KARTINDA posta hesap numarası olarak 10945167 ve Selçuk KIRÇIL ile Ahmet KIRÇIL adı yazılı ve telefon numarası da 0539 827 00 70 yazılı. Diğer tarafında ise TEMPO FREŞ Murat TAŞ 0546 245 40 27 telefonu yazılı.

Bir ay geçmesine rağmen Posof ta mağaza açılmadı bende taksiti ödemedim. Beni aradılar ve bende kendilerine yaptığımız konuşmaları hatırlattım. Onlar aramadan ben verdikleri kağıtta yazılı numaraları arıyorum çıkan kişiler bizimle alakası yok diyerek telefonu kapatıyorlar.

İkinci ay Selçuk KIRÇIL beni aradı ve eğer sadece 200 lira yatırırsam senedimi göndereceklerini söyledi ve bende inancım gereği haram olmaması için 200 lira hesaplarına yatırdım. Aylar geçmesine rağmen senedim gelmedi ve kayıtlı numaraları aradığımda da yanlış numara diye kapatıyorlar.

Durumu ilgililere ve tüm insanlara duyurmak için haber yapmak zorunda kaldım. Ben aldatıldım bari sizler aldatılmayın.

müşteri katrı

Önceki İçerikMEVSİMİN İLK KARI POSOF DAĞLARINA YAĞDI
Sonraki İçerikPOSOF MÜFTÜLÜĞÜNDEN AŞURE İKRAMI YAPILDI
Halil İbrahim ATAMAN
Ben posof haber sitesinde günlük olarak haberler yazmaktayım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz